Kocke grad s princesko Abrick Ecoiffier pohištvo in princ s kočijo od 18 mes

Opis izdelka

Kocke grad s princesko Abrick so najboljše darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti, ki obožujejo pravljice o princeskah in princih. Pravljični grad v odtenku rožnate, vijolične in bele barve z zlatimi dodatki vsebuje vse, kar si mala princeska želi. Na gradu se vzpenja 6 stolpov, največji med njimi je jedilnica z mizo in stoli. Del seta sta tudi figurici princeske in princa, ki pride ponjo v kočiji, na katero je vprežen rjav konj. Otroci se bodo razveselili tudi drugih dodatkov, med katere sodi pohištvo, na polno se bodo zabavali tudi pri izmišljanju različnih dogodivščin in prigod, ki se bodo pripetile bodočega kralja in kraljico. Mere seta kock znašajo 30*24*38 cm. 

Abrick kocke za deklice lahko kombinirate z delčki in kockami drugih setov kock Abrick, francoskega proizvajalca Écoiffier. Delčki so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahko ro razstavijo. Vsi delčki teh otroških kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov. Primerne so predvsem za razvoj fine motorike, opažanja in prepoznavanja novih barv in oblik. Pravljične kocke za deklice so odlično sredstvo za razvoj komunikacijskih in izraznih spretnosti, saj si lahko otroci pri igri s kockami izmišljajo lastne prigode. Ob tem pa si prav tako razvijajo domišljijo in ustvarjalnost, z gradom pa se bodo zabavali ure in ure skupaj s svojimi prijatelji ali pa sami.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, ta francoski proizvajalec izstopa s svojim originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost30*24*38 cm
Skupna višina38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.