Kocke gasilci s toboganom Abrick Écoiffier z etažno garažo 3 avtomobili in 3 gasilci od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Abrick Gasilci s toboganom francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odličen set, s katerim boste zagotovo razveselili vse dečke od 18. meseca starosti, ki obožujejo gasilce. Otroške kocke v motivu gasilske postaje vsebujejo vse, kar si dečki želijo. 3 gasilska vozila z nasmejanimi obrazki, helikopterjem, etažno gasilsko postajo s toboganom, hidrant, 3 figurice gasilcev in druge delčke za popolno in zabavno igro. Otroške kocke Abrick so zasnovane v rdeče-rumeni barvni kombinaciji, s čimer bo igra postala še bolj realistična.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so za otroke neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke za otroke varna igra tudi za te najmanjše otroke. Mere tega čudovitega seta kock znašajo 50*30*39 cm. Abrick kocke Gasilska postaja so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko malčki posamezne sete kock združujejo po lastni želji in ustvarijo lastno mestece. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in dojemanja. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*30*39 cm
EmbalažaDa
Teža1,37 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …