Kocke gasilci z letalom Abrick Fireman Cargo Plane Écoiffier s 4 figuricami in 3 vozili od 18 mes

Opis izdelka

Kocke gasilci z letalom Abrick Fireman Cargo Plane, iz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo izjemno darilo za vse otroke že od 18. meseca starosti dalje. Dečki in deklice se bodo prijetno zabavali pri igri gasilcev, ob tem pa bodo imeli na voljo gasilsko letalo, 3 avtomobilčke, set figuric (pilot, gasilec, zdravnik in pacient), varnostne ograje, replike plamena in reševalna nosila. Letalo je opremljeno z navijalnim kavljem, zahvaljujoč kateremu lahko nosila z ranjencem povlečejo v letalo, prav tako pa lahko na njih odnesejo gasilsko vozilo. Originalne kocke modernega dizajna bodo popestrile vsako otroško sobico, vaši najmlajši pa se bodo z njimi igrali leta in leta.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro najmlajših otrok. Kocke so kompatibilne z vsemi Abrick kockami, tako da lahko otroci posamezne kocke združujejo po lastni želji in domišljiji. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo. Otroci si pri igri gasilcev razvijajo domišljijo in logično razmišljanje, igra s kockami pa hkrati prispeva tudi k razvoju fine motorike in koncentracije.

Učijo se pomagati drugim, pridobivajo občutek za odgovornost, pri igri s prijatelji in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti. Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost33*35*24 cm
Dimenzije paketa59*40*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,94 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.