Kocke etažna garaža s tovornjakom Abrick Écoiffier z zložljivimi 9 avtomobilčki in figurico od 18 mes

Opis izdelka

Etažna garaža s tovornjakom Abrick predstavlja vrhunsko igračo proizvajalca Écoiffier, s katero se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa dečki od 18. meseca starosti. V moderni garaži bodo otroci v avtopralnici poskrbeli za čistočo in videz svojega najljubšega avtomobilčka. Na drugi etaži se nahaja odlično parkirno mesto, za hiter start pa je na najvišji etaži tudi startna pozicija z cesto, ki pelje vse do pritličja. Del garaže je tudi bencinska črpalka, kjer bodo v rezervoar lahko natočili gorivo. Nameščena je pred garažo na dovozu. Za tehnično stanje vozil bo poskrbela figurica mehanika.

Male voznike bo presenetil tudi rdeč tovornjak, ki lahko na svoji 2-etažni ploščadi pelje kar 6 avtomobilčkov. V setu se nahaja 9 sestavljivih avtomobilčkov, otroci se lahko veselijo klasičnih osebnih avtomobilčkov, prav tako pa avtovleke, ki bo priskočila na pomoč pri nesrečah in težavah na cesti. Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dimenzije garaže znašajo 55*48*33 cm. Pestre barve in realistična zasnova garaže z originalnimi napisi bodo navdušili vse otroke.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*48*33 cm / 41*9*17 cm
Skupna višina55 cm
Skupna dolžina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg / 0,75 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.