Otroške kocke Garaža F1 Abrick Écoiffier z dirkalno stezo in 4 avtomobilčki od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Abrick garaža F1 so ustvarjene za vse male ljubitelje avtomobilov in dirk. Kocke v setu Abrick so čudovito darilo za dečke od 18. meseca starosti.  Kocke za otroke z dirkaško stezo vsebujejo vse, kar mali dirkači potrebujejo za dirke formule. Garaža F1 ima 3 nadstropja, ki so povezana z mehansko obvladljivim dvigalom. Z vsakega nadstropja vodi samostojno steza, po kateri se avtomobilčki spuščajo po ovinkih navzdol. Na dirko so pripravljeni trije dirkalni avtomobilčki v rdeči, oranžni in zeleni barvi. V primeru nesreče bo pokvarjen avtomobilček odpelje rumen vlačilec.

Funkcionalna garaža F1, 4 barvni avtomobilčki, dirkaška steza, kamera, ki snema dirke, dirkaške zastave, ciljna ravnina, reflektor in drugi dodatki naredijo iz otroškega seta Abrick popolno igračo, s katero se bodo otroci lahko igrali ure in ure. Vsi deli sestava so proizvedeni iz kakovostne plastike brez ostrih robov in so združljivi z vsemi delčki kock Écoiffier Abrick. Delčki se preprosto sestavljajo in se hkrati z lahko ro razstavijo. Mere kock za otroke znašajo 64*34*32 cm.

Kocke iz serije Abrick so izdelane iz varne in trpežne plastike, so lahke, njihova barva ne bo zbledela in je zdravju neškodljiva. Kocke so primerne še posebno za razvoj fine motorike, logičnega mišljenja, koncentracije, prepoznavanja barv ipd. H krati na ustvarjalen način razvijajo otroško domišljijo in preganjajo dolgčas – otroci se bodo zabavali ure in ure, sami ali pa s prijatelji. Primerne so tudi za vrtce. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znano je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost64*34*32 cm
Dimenzije paketa60*40*53 cm
EmbalažaDa
Teža2,010 kg
Barvačierno-červená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna