Kocke etažna garaža in servis s 3 avtomobilčki Abrick Écoiffier z bencinsko črpalko in figurico od 18 mes

Opis izdelka

Etažna garaža s 3 avtomobilčki Abrick predstavlja moderno igračo, s katero se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa dečki od 18. meseca starosti. Barvita garaža otrokom na pritličju ponuja avtopralnico, v kateri si lahko svoj avtomobilček do čistega operejo, na prvi etaži je parkirno mesto, na najvišjem nadstropju pa je tudi štartno mesto za najljubši avtomobilček. Parkirni kompleks s 3 etažami je opremljen tudi s spuščajočo ploščadjo, po kateri se avtomobilček udobno odpelje vse do pritličja. Del garaže je tudi bencinska črpalka, kjer bodo v rezervoar lahko natočili gorivo. Otroke bo razveselila tudi figurica mehanika, ki bo temeljito preveril tehnično stanje vozila.

Set avtomobilčkov vsebuje rumen in rdeč osebni avtomobilček in modro avtovleko, ki bo pritekla na pomoč pri težavah. Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dimenzije izdelka znašajo 55*48*33 cm. Čudovite barve in realistična zasnova garaže s čudovitimi napisi bodo prevzeli vse otroke.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*48*33 cm
Skupna višina55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.