Kocke garaža Policijska postaja Abrick Écoiffier s 3 figuricami in 3 vozili od 18 mes

Opis izdelka

Kocke garaža policijska postaja iz kolekcije Abrick, francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odlično darilo za vse otroke že od 18. meseca starosti dalje. Kocke v motivu policijske postaje otrokom ponujajo tudi bogati set dodatkov in figuric. Igrali se bodo z 2 avtomobilčkoma, policijskim helikopterjem in 3 figuricami, na voljo pa bodo imeli tudi etažno postajo s ploščadjo za pristanek helikopterja, razgledno ploščad in garažo z odpirajočimi vrati. Otroške kocke Abrick so zasnovane v modro beli barvni kombinaciji, s čimer bo igra postala še bolj stvarna.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro tistih najmlajših otrok. Mere tega originalnega seta kock znašajo 37*30*39 cm. Kocke policijska postaja so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko otroci posamezne sete kock združujejo po lastni želji. Kocke so večjih dimenzij in so primerne za mlajše otroke, preprosto se sestavljajo in razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših najmlajših.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost37*30*39 cm
Dimenzije paketa59*40*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,19 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.