Set za sestavljanje Marvel Spiderman NYC Deluxe Nano Scene Jada in 2 figurici Jonah Jameson in Spiderman 20 cm od 5 leta

Opis izdelka

Set za sestavljanje NYC Deluxe Nano Scene Jada predstavlja fantastično darilo za vse zbiratelje in otroke od 5. leta starosti. Dečki in deklice se lahko veselijo pristnega seta za sestavljanje s podobo založbe Daily Bugle, trafike in postaje podzemne železnice z vlakom, ki jih poznajo iz filma o Spidermanu. Set z licenco filmskega studia Marvel je sestavljen iz 35 kakovostnih delčkov z nalepkami, ponaša pa se tudi z originalnim dizajnom. Del seta sta tudi 2 kovinski figurici – Spidermana in urednika založbe Jonaha Jamesona, zahvaljujoč katerima bodo otroci lahko odigrali prave filmske pustolovščine.

Set Marvel Spiderman predstavlja odlično izbiro za male in velike zbiratelje figuric in setov za sestavljanje s filmskimi in stripovskimi motivi. Pristen videz seta otrokom pomaga razvijati njihovo domišljijo in predstavnost. Skupaj s prijatelji in sorojenci bodo doživljali pustolovščine iz sveta filmskih junakov Marvel. Kocke omogočajo otrokom vsak dan odkrivati nove možnosti igre, ob tem pa si prav tako razvijajo fino motoriko. Mere seta kock znašajo 25*15*30 cm.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Velikost 25*15*30 cm
Dimenzije paketa8,57*30,48*38,1 cm
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.