Kocke družinska hiša Abrick Ecoiffier dvonadstropna z motorjem in 3 junaki, 56 delov od 18 mes

Opis izdelka

Kocke družinska hiša Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo izjemno igračo, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 18. meseca starosti. Kocke za otroke vsebujejo realistično dvonadstropno hišo s solarnim konektorjem, 3 figurice, figurico živalce, senčnik s piknik setom, motor za dostavo pice te4r druge dodatke in okraske. Otroci se bodo odlično zabavali pri igri družine, si izmišljali različne življenje situacije prebivalcev, figuricam pa lahko dajo tudi svoja imena. Na ta odličen način se bodo približali vsakodnevnemu življenju, med tem pa po svoji domišljiji in predstavnosti vodili potek dogajanja, naročevali pico, prirejali piknike na vrtu in se na polno zabavali.

Družinska slika ima čudoviti moderni interjer, dostop omogoča tudi na zadnjem delu, tako da bodo lahko uporabili vse dodatke, ki se v njej skrivajo. Figurice lahko po želji premikajo po hiši, si izmišljajo naloge, določajo čas za počitek in sprostitev. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo. Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro tistih najmlajših otrok. Mere tega odličnega seta kock znašajo 30*15*34 cm, kje višina zgradbe meri 34 cm. 

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost30*15*34 cm
Skupna višina34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.