Kocke za malčke Les Maxi Écoiffier zaboj 100 kock s sličicami, črkami in številkami od 12 mes

Opis izdelka

Kocke za malčke Les Maxi Abrick so moderna igrača, primerna za vse otroke od 12. meseca starosti. Set sestavlja 100 kakovostnih kock s sličicami, črkami in številkami, s katerimi se bodo otroci lahko kadar koli igrali. Z barvnimi kockami se preprosto ravna, ena drugi se odlično podajo, z njimi se bodo zabavali otroci različnih starostnih kategorij. 100-delni set kock prihaja v priročnem zaboju, ki ima vrhnji del prilagojen pokrov, kamor lahko malčki neposredno postavljajo kocke. Zaboj za otroške kocke zagotavlja, da v otroški sobi zaradi razmetanih kock ne bo nikoli nereda.

S tem ko otroci načrtujejo, dajejo ideje in sestavljajo kocke se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo in se zanimajo za svet okoli njih. Igra pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si tako z veseljem izmišljujejo pravljične zgodbe in dogodivščine. Z rokovanjem s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in ročne spretnosti. Ta set otroških kock tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v sobici vašega malčka.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost48*26*26 cm
Skupna višina26 cm
Skupna dolžina48 cm
Teža2,2 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna