Kocke z dinozavri Abrick Dinoland Écoiffier z dvema figuricama in vozilom od 18 mes

Opis izdelka

Kocke z dinozavri Abrick Dinoland, iz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odlično darilo za vse otroke že od 18. meseca starosti dalje. Dečki in deklice bodo lahko sestavili svoj lasten Jurski park z dinozavri, ob čemer se lahko veselijo na 2 figurici delavcev in terenskega vozila, ki ga krasi sličica dinozavra. Barvite kocke modernega dizajna bodo popestrile vsako otroško sobico, vaši najmlajši pa se bodo z njimi igrali leta in leta.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro tistih najmlajših otrok. Kocke so kompatibilne z vsemi Abrick kockami, tako da lahko otroci posamezne kocke združujejo po lastni želji in domišljiji. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost80*45*24 cm
Dimenzije paketa50*40*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,12 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.