Kocke z dinozavri Abrick Dinosaurs Barrel Écoiffier s prazgodovinskimi živalmi 150 kock v zaboju od 18 mes

Opis izdelka

Kocke z dinozavri Abrick Dinosaurus Barrel predstavljajo izjemno darilo za vse otroke od 18. meseca starosti. V setu bodo našli 150 barvnih kock, s pomočjo katerih lahko sestavijo različne dinozavre in različne zgradbe. Velike kocke so preproste za uporabo, ena drugi se odlično podajo, z njimi se bodo zabavali tudi starejši otroci. Celotni set kock prihaja v priročnem zelenem zaboju, kamor lahko otroci po igri posamezne kocke pospravijo. Kocke v motivu prazgodovinskih dinozavrov bodo navdušile vse otroke, posamezni delčki so kompatibilni tudi z drugimi kockami serije iz Abrick, zato jih lahko vzajemno združujejo in ustvarjajo še lepše zgradbe.

S tem, ko otroci načrtujejo, dajejo ideje in sestavljajo kocke se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo in se zanimajo za svet okoli njih. Igra pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si tako z veseljem izmišljujejo pravljične zgodbe in dogodivščine. Z igro s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in manualne spretnosti. Ta set otroških kock tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v sobici vašega malčka. Mere zaboja znašajo 42*21*26 cm.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša le najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost42*21*26 cm
Dimenzije paketa80*40*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,53 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.