Kocke Dino Ranch Hatchery PlayBig Bloxx BIG valilnica s kopalnico in 2 figuricama 86 delov od 1,5-5 leta

Opis izdelka

Kocke Dino Ranch Hatchery BIG predstavljajo odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 18. meseca starosti dalje. Originalni 86-delni set vsebuje kakovostne elemente za gradnjo kopalnice in valilnice za dinozavre iz znane televizijske serije Dino Ranch. Čudovite kocke kopalnice in valilnice vsebujejo tudi banjico za dinozavra in številne odlične dodatke, med katerimi je tudi figurica Mina in dinozavra Cloverja. Otroške kocke bodo dečke in deklice zabavale leta in leta in jim priskrbele ogromno veselih trenutkov pri igri s priljubljenimi dinozavri.

Posamezne kocke so pestrih barv, krasijo pa jih vesele sličice. Animirani motiv Dino Ranch še poudarja otroška doživetja pri igri s kockami, ki spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Delčki brez ostrih robov so proizvedeni iz prvorazrednega materiala in so po velikosti prilagojene majhnim otroškim rokicam, pomagajo jim pri razvoju fine motorike, logičnega razmišljanja in prostorskega vida. Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima svetovno vodilno mesto v proizvodnji visokokakovostnih plastičnih otroških igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Kocke evropske kakovosti so bile proizvedene v Italiji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.