Kocke Dino Ranch Corral PlayBig Bloxx BIG Miguel in Tango na ranču 40 delov od 1,5-5 leta

Opis izdelka

Kocke Dino Ranch Corral BIG predstavljajo odlično izbiro za vse ustvarjalne otroke od 18. meseca starosti. Sodobni 40-delni set vsebuje prvovrstne elemente za gradnjo vhoda na ranč z dinozavri, ki ga poznamo iz televizijske serije Dino Ranch. Čudovite kocke vhoda na ranč vsebujejo tudi ograjico, rožice, zelenjavo, krmilo in številen druge dodatke, med katerimi sta tudi figurici Miguela in dinozavra Tanga. Otroške kocke bodo dečke in deklice zabavale leta in leta in jim priskrbele ogromno veselih trenutkov pri igri s priljubljenimi dinozavri.

Posamezne kocke so pestrih barv, krasijo pa jih vesele sličice. Animirani motiv Dino Ranch še poudarja otroška doživetja pri igri s kockami, ki spodbujajo njihovo domišljijo in predstavnost. Delčki brez ostrih robov so proizvedeni iz prvorazrednega materiala in so po velikosti prilagojene majhnim otroškim rokicam, pomagajo jim pri razvoju fine motorike, logičnega razmišljanja in prostorskega vida. Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima svetovno vodilno mesto v proizvodnji visokokakovostnih plastičnih otroških igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Kocke evropske kakovosti so bile proizvedene v Italiji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.