Kocke Dino Ranch Basic Sets PlayBig Bloxx BIG s figurico dinozavra - 3 različni seti od 1,5-5 let

Opis izdelka

Kocke Dino Ranch Basic Sets bodo navdušile vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Set je sestavljen iz 3 setov kock, ki so nastali po animirani televizijski seriji Dino Ranch, ki navdušuje otroke po vsem svetu. Vsak set je shranjen v priročen zaboj s pokrovom, ki služi za podlago. Del vsakega seta kock je tudi samostojna figurica dinozavra. Otroške kocke bodo otrokom priskrbele veliko zabavnih trenutkov pri zlaganju posameznih kock v motivu priljubljenih animiranih dinozavrov Dino Ranch.

Set Dino Ranch vsebuje:

  • Kocke Dino Ranch s figurico dinozavra Blizta na kmetiji (13 delčkov)
  • Kocke Dino Ranch s figurico dinozavra Cloverja v kopalnici (13 delčkov)
  • Kocke Dino Ranch s figurico dinozavra Tanga v staji (16 delčkov)

Posamezne kocke so originalnih barv in razvijajo ustvarjalnost otrok. Animirani motiv Dino Ranch poudarja otroška doživetja pri igri s kockami, z njimi si izmišljajo različne zgodbe in scenarije, s tem pa se spodbuja njihova domišljija in predstavnost. Delčki brez ostrih robov so proizvedeni iz prvorazrednega materiala in so po velikosti prilagojene majhnim otroškim rokicam, pomagajo jim pri razvoju fine motorike, logičnega razmišljanja in prostorskega vida. Kocke PlayBIG Bloxx so kompatibilne s kockami LEGO. Dečki in deklice lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in lepše hiške, stolpe in druge zgradbe.

BIG je nemški proizvajalec, ki ima svetovno vodilno mesto v proizvodnji visokokakovostnih plastičnih otroških igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Kocke evropske kakovosti so bile proizvedene v Italiji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.