Kocke Dino Eggs Écoiffier 3 različne živali v jajčku od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Dino Eggs francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo originalno igračo za otroke od 18. meseca starosti, ki jih bodo lahko vzeli povsod s seboj. Kocke ponujajo otrokom moderno sestavljanko dinozavra, ki se sestavi iz kakovostnih delčkov čudovitih barv, zato bo navdušila vse dečke in deklice že na prvi pogled. Navedena cena velja za 1 kom jajček z dinozavrom. Kocke iz serije Abrick se ponašajo s kakovostnimi plastičnimi elementi, ki se eden drugemu odlično podajo in otrokom omogočajo lahko sestavljanje.

Otroci lahko kocke znova in znova sestavljajo in posamezne delčke pospravijo nazaj v jajce. Delčki so prilagojeni malim otroškim rokicam in nimajo ostrih robov. Kocke Abrick pripomorejo k razvoju otrokove fine motorike, z njimi se učijo potrpežljivosti in logike. Zahvaljujoč živim barvam se z njimi razvijata tudi domišljija in predstavnost, z njihovo pomočjo si izmišljajo nove zgodbe in ustvarjajo svoj lasten svet. Kocke se preprosto razstavljajo, združujejo med seboj in so idealne za dopolnitev zbirke kock iz serije Abrick, z njimi pa se lahko otroci igrajo tudi samostojno.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki proizvaja kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske standarde, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski Écoiffier se ponaša z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, varnostnimi ukrepi med proizvodnjo in kakovostjo po konkurenčni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Dimenzije paketa35*34*16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.