Kocke Bolnišnica Hospital Abrick Ecoiffier s 3 vozili in 3 figuricami od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Bolnišnica Hospital iz kolekcije Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier so izjemna igrača za vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Kocke v motivu bolnišnice otrokom ponujajo tudi bogati set dodatkov in figuric. Igrali se bodo z 2 reševalnima avtomobilčkoma, helikopterjem in 3 figuricami, na voljo pa bodo imeli tudi etažno bolnišnico s ploščadjo za pristanek helikopterja, 2 bolniški sobi z ležišči in garažo z varnostno rampo za parkiranje avtomobilčkov. Otroške kocke Abrick so zasnovane v rdeče beli barvni kombinaciji, s čimer bo igra postala še bolj stvarna.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro tistih najmlajših otrok. Mere tega odličnega seta kock znašajo 37*30*36 cm. Kocke bolnišnica so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko malčki posamezne sete kock združujejo po lastni domišljiji in ustvarijo lastno mestece. Kocke so večjih dimenzij in so primerne za mlajše otroke, preprosto se sestavljajo in razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in koncentracije. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših najmlajših.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost37*30*36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,27 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.