Kocke Abrick Écoiffier v zaboju 275 kock in živalce od 18 mes

Opis izdelka

Écoiffier otroške kocke so moderna igrača, primerna za vse otroke od 18. meseca starosti. Set sestavlja 275 kock, ki so pestrih barv, otroci pa lahko iz njih sestavijo različne živalce. Z barvnimi kockami se preprosto ravna, ena drugi se odlično podajo, z njimi se bodo zabavali otroci različnih starostnih kategorij. 275-delni set kock prihaja v priročnem zaboju, ki ima vrhnji del prilagojen pokrov, kamor lahko malčki neposredno postavljajo kocke. Zaboj za otroške kocke zagotavlja, da v otroški sobi zaradi razmetanih kock ne bo nikoli nereda.

S tem ko otroci načrtujejo, dajejo ideje in sestavljajo kocke se v njih razvija logično in prostorsko dojemanje. Odkrivajo, kako se kocke med seboj združujejo in se zanimajo za svet okoli njih. Igra pripomore k razvoju otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si tako z veseljem izmišljajo pravljične zgodbe in dogodivščine. Z rokovanjem s kockami urijo tudi svojo fino motoriko in ročne spretnosti. Ta set otroških kock tako vsestransko prispeva k fizičnemu in mentalnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati niti v sobici vašega malčka.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec s svojim originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi ukrepi med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost48*26*26 cm
Skupna višina26 cm
Skupna dolžina48 cm
Teža2,3 kg
Puzzle število delov275
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …