Kocke policijska postaja s cesto Abrick Écoiffier z 2 avtomobiloma in 3 figuricami od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Abrick policijska postaja s cesto francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo odličen set, s katerim boste zagotovo razveselili vse dečke od 18. meseca starosti, ki obožujejo razburljivo delo policistov. Otroške kocke v motivu policijske postaje vsebujejo vse, kar si dečki želijo: 2 avtomobilčka z nasmejanim obrazkom, helikopter, etažna policijska postaja s cesto, 2 figurici policistov in eno figurico tatu. Otroci se bodo izjemno zabavali pri lovljenju tatu, ki bo pobegnil v avtomobilu, za kar bodo morali uporabiti vsa sredstva policijske postaje. Otroške kocke Abrick so zasnovane v modro-beli barvni kombinaciji, s čimer bo igra postala še bolj realistična.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke primerne tudi za igro tistih najmlajših otrok. Mere tega čudovitega seta kock znašajo 70*57*30 cm. Abrick kocke Policijska postaja so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko malčki posamezne sete kock združujejo po lastni želji in ustvarijo lastno mestece. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in dojemanja. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost70*57*30 cm
EmbalažaDa
Teža1,7 kg
Barvabiela
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …