Kocke Abrick parkirna hiša s tovornjakom Fast Car Écoiffier s 7 avtomobilčki in 1 figurico od 18 mes

Opis izdelka

Kocke parkirna hiša s tovornjakom Fast Car so vrhunska igrača francoskega proizvajalca Écoiffier, s katerimi se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa dečki od 18. meseca starosti. V moderni parkirni hiši bodo šoferji na pritličju v avtopralnici poskrbeli za čistočo svojega najljubšega avtomobilčka. Na prvem nadstropju je parkirno mesto, za hiter spust pa je na najvišjem nadstropju štartno mesto z rampo, ki vodi na pritličje. Del parkirne hiše je tudi bencinska črpalka, v kateri bodo otroci v avto natočili gorivo. Nameščena je pred garažo na dovozu. Za tehnični pregled bo poskrbela figurica mehanika.

Male voznike bo razveselil rdeč tovornjak, ki bo na svoji ploščadi odpeljal skupno kar 6 avtomobilčkov. V setu se skupaj nahaja 7 avtomobilčkov za sestavljanje, otroci se lahko veselijo klasičnih osebnih vozil, prav tako pa tudi avtovleke, ki bo priskočila na pomoč pri nesrečah in težavah z avtomobili. Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pripomore k vsestranskemu razvoju tudi najmlajših otrok. Zelo pomembno je otroke voditi k temu, da bi se igrali vloge odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dimenzije parkirne hiše znašajo 55*48*33 cm. Pestre barve in pristen dizajn parkirne hiše z originalnimi imeni bodo navdušili vse otroke.

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša prvorazredne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske standarde, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*48*33 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg / 0,75 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.