Kocke Abrick Gradbena vozila Écoiffier z žerjavom od 18 mes

Opis izdelka

Iščete otroške komplete kock, ki bodo razveselile vsakega otroka? Kocke Abrick Écoiffier so originalne kocke, primerne za vse otroke od 18. meseca starosti, sestavljajo pa jih barviti avtomobilčki različnih vrst. Otroške kocke vsebujejo gradbena vozila, tovornjake in velik žerjav za prenašanje težkega tovora. Kocke za otroke, v čudoviti pestrobarvni zasnovi z modernim dizajnom se bodo lepo podale v vsako otroško sobo. 

Otoške kocke so izjemno sredstvo za razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci si izmišljujejo svoje lastne edinstvene zgodbe in se ob tem odlično zabavajo. Otrok se pri igranju z otroškimi kockami uči in razvija fino motoriko in gibalne sposobnostiKocke avtomobilčki za otroke so primerne tudi za igro več otrok, ki bodo z njimi izredno zabavali. 

Écoiffier je francosko podjetje, ki izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah je kakovostna, igrače pa imajo zaobljene robove. Écoiffier pri izdelavi upošteva stroge varnostne predpise EÚ in zato njihove otroške igrače dosegajo visoko evropsko raven. 

Lastnosti kock

  • kocke avtomobilčki in žerjav
  • kakovostni materiali
  • francoski izdelek
  • primerne od 18. meseca
  • dimenzije 60*40*49 cm
Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost60*40*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa59*40*52 cm
EmbalažaDa
Teža1,45 kg
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna