Plišasta koala lutkovno gledališče Chouchou Les Amis Doudou Kaloo 30 cm iz nežnega mehkega pliša

Opis izdelka

Plišasta koala Chouchou iz kolekcije Les Amis francoske znamke Kaloo je kakovostna igrača za lutkovno gledališče za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. Velika je 30 cm, njen trebušček pa predstavlja rokavička, tako da lahko z lutko kadarkoli uprizorite lutkovno gledališče in tako razvijate otrokovo domišljijo. Spominja na resnično koalo in je zasnovana iz nežnega pliša, ki je mehak in nežen za otroško kožo. Za otroke po porodu je značilno, da dojemajo in si zapomnijo vonje, ki jih obkrožajo in prav ta plišasta koala je za to odlična, saj ujame dojenčkov lasten vonj. Ko ima otrok igračo pri sebi, se počuti gotovo in varno tudi v novem in tujem svetu.

Igra z igračkami je bistvena za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost, razvija spretnosti in sposobnosti. V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik, zato je pomembno, da bi otroci odkrivali nove reči in preučevali površino igrač. Težava ne bo niti okušanje in grizenje, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete okoli sebe. Vsaka otroška igrača Kaloo je strogo testirana in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je na to pripravljena.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroško igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. Treba se je izogniti tudi namakanju in ročnemu pranju. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. 

Lastnosti

  • nežna in mehka igrača iz pliša
  • primerna za najmlajše otroke od 0. meseca
  • realističen videz
  • velikost 30 cm
  • idealna za lutkovno gledališče in razvoj otrokove domišljije
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • pranje pri 30°, da bi s tem ohranili barvo in kakovost brisače
  • francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.