Knjižica iz blaga lev The Curious Lion Activity Book Kaloo z obročkom za najmlajše od 0 mes

Opis izdelka

Knjižica iz blaga lev The Curious Lion, francoskega podjetja Kaloo je odlično darilo, primerno za dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Mehka knjižica iz blaga je izdelana iz kakovostnega in na dotik prijetnega materiala. Vsebuje čudovite ilustracije, ki pomagajo z uspavanje vaših najmlajših. Sestavlja jo tudi plastični obroček, zahvaljujoč kateremu jo lahko pripnete k otroški posteljici. Otroci se lahko z njo igrajo, gledajo sličice in spoznavajo zgodbo leva, skupaj s katerim se lahko poda v kraljestvo sanj. Kakovostni dodatek za otroško posteljico bo otroka pomiril in mu hkrati dal občutek varnosti.

Originalna knjižica pomaga pri razvoju otroških čutov, motorike, razvoju domišljije in predstavnosti. Na spodnjem delu so barvni trakci, ki spodbujajo razvoj tipne zaznavnosti. Originalno igračo za dojenčke lahko perete v pralnem stroju na temperaturi 30 °C. Nežno blago, uporabljeno pri proizvodnji izpolnjuje vse stroge varnostne standarde in je varen za igro najmlajših. Mere izdelka znašajo 14*14 cm.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsi pa izpolnjujejo stroge evropske standarde, s tem pa je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Izdelki Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.