Kmetija Creatix Farm Station Majorette z Bio trgovino traktorjem in živalmi od 5 leta

Opis izdelka

Kmetija Creatix Farm Station, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse dečke in deklice od 5. leta starosti. Igrali se bodo kmetovalce, ob tem pa bodo imeli na voljo delavnico Workshop za kmetijske stroje, Bio trgovinico za prodajo povrtnin, podstrešno skladišče in velik senik za 4 živali, med katerimi so 2 kravici, konjiček in psiček. Del kmetije je tudi velika podlaga z motivom dvorišča kmetije, na katerem se lahko živali pasejo. Senik ima odpirajočo streho in vrata in otrokom omogoča lahek dostop pri igri z živalcami. Precizno dodelani detajli na setu za sestavljanje zagotavljajo, da se bodo z njo vaši najmlajši igrali leta in leta. 

Pri skrbi za kmetijo se bodo zanesli tudi na kmetijski stroj – na voljo je rdeč traktor Massey Fergusson 8700 z dolžino 7,5 cm, del seta pa sta tudi dve bali sena. Set kmetije bo s svojimi pestrimi in bogatimi barvami očaral male kmetovalce, dodatki s skrbno dodelanimi detajli pa bodo poskrbeli, da se bodo otroci na polno zatopili v svet domišljije. Pri igri kmetovalcev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost in se učijo, kako je videti delo na kmetiji. Prav tako pridobivajo pozitiven odnos do narave in živali. S kmetijo se lahko igra tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci, s čimer pa si izboljšujejo komunikacijske veščine, logiko in fino motoriko. 

Mere kmetije znašajo 68*58*20 cm. Francoski proizvajalec Majorette se že vrsto let specializira za proizvodnjo prvorazrednih avtomobilčkov in setov za sestavljanje, ki navdušujejo otroke in zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta pravi francoski dizajn in visoka trpežnost, zato bodo vaši družini služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
Velikost68*58*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.