Klop za risanje Magic Desk Smoby Riši in briši s prostorčkom za shranjevanje in dodatki od 2 leta modra

Opis izdelka

Otroška klop za risanje Magic Desk Activity Smoby priznanega francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 2. leta starosti. Šolska klop s tablo za risanje je izdelana v čudoviti zeleno-modri barvni kombinaciji. Klop Riši in briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko otroci veselo rišejo različne sličice in jih kasneje tudi zbrišejo. Mali umetniki bodo imeli na voljo tudi priročen zbrisljiv flomaster in krpico za brisanje table. Otroci bodo imeli na voljo ogromno možnosti za razvijanje svojega talenta tudi zahvaljujoč bloku pobarvank, ki jih bodo z veseljem barvali.

Umetniška klop ima robustno in stabilno konstrukcijo. Otroška klop ima tudi odličen predalček, ki se nahaja pod tablo, kamor bodo lahko deklice dečki in deklice pospravili vse svoje umetniške potrebščine. Priročna šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad tablo, kamor lahko otroci odložijo vse delovne pripomočke, ki jih bodo kmalu potrebovali. Delovna površina je izdelana tako, da bi otrokom priskrbela pravilen kot za risanje in barvanje. Udoben sedež v kombinaciji s poličko za noge bo otrokom omogočil udobje pri njihovem ustvarjanju.

Otroška šolska klop s tablo je izdelana iz kakovostne plastike, ki ima zaobljene robove, da bi bil mali navihanec popolnoma varen. Površina klopi za risanje je prijetna prijetna, žametna na dotik. Klop za risanje ima edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bodo pridni otroci lahko urili svojo domišljijo, spretnost in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Otroci se bodo navadili tudi pravilno sedeti in bodo lahko dolgo risali. Mere klopi znašajo 56*57*52 cm, njena skupna višina pa je 52 cm.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Lastnosti

  • kombinacija klopi in table za risanje
  • atraktivni dizajn
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • kakovostna izdelava iz plastike
  • priročna oprema 3 dodatkov
  • primerna za otroke od 2. leta
Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost56*57*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa59*17*69 cm
EmbalažaDa
Teža2,98 kg
Barvamodrá
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha