Klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo dvostranska z 80 dodatki

Opis izdelka

Klop za risanje in pisanje Modulo, francoskega proizvajalca Smoby je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržala leta in leta. Otroško klop lahko zložite v 5 sekundah brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali z bogatim setom 80 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati  lahko risala in pisala kar dva otroka, z obeh strani. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod navpično pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Klop z udobnim sedežem in veliko površino omogoča vaših otrokom ogromno zabavnih trenutkov. Risanje in pisanje razvija otroško domišljijo in igre vlog ter željo po učenju in ustvarjanju. Otroci si izboljšujejo fino motoriko, pridobivajo samozavest pri delu s pisalnimi potrebščinami ter se učijo potrpežljivosti in se osredotočajo na končni rezultat. Klop s tablo je čudovite svetle barve naravnega lesa v kombinaciji z modrimi in oranžnimi detajli. Na klop se lahko po potrebi usedeta tud dva otroka. Dimenzije izdelka znašajo 64*60*91 cm. Otroška klop Smoby je primerna tudi za predšolske ustanove, pomaga jim bo pripraviti se na pravo poučevanje.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom poučne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*60*58-91cm
Skupna višina58 - 91 cm
Višina delovne površine58 cm
Dimenzije paketa68*12*59 cm
Višina sedeža27 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,6 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.