Klop za risanje Magic Desk Smoby Riši in briši s 4 predalčki za shranjevanje in 12 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Za male ilustratorje in slikarje prinaša francoski Smoby originalno klop za risanje Magic Desk, ki je prav ustvarjena za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Klop s tablo za risanje je izdelana v čudoviti oranžni, zeleni in modri barvni kombinaciji. Klop Riši in Briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko otroci veselo rišejo različne sličice, vadijo pisanje številk in abecede in jih potem tudi preprosto izbrišejo. Mali umetniki bodo imeli na voljo 12 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, krpo za brisanje table in blok s pobarvankami. Otroci bodo tako dobili veliko prostora za ustvarjanje, zato bodo lahko odkrivali svoj talent in se odlično zabavali.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, v sebi pa skriva kar 4 predalčke za shranjevanje dodatkov. Največji prostor za shranjevanje se nahaja neposredno pod tablo, tja lahko otroci pospravijo vse umetniške potrebščine. Drugi predalčki so nameščeni nad tablo, kamor lahko odložijo pisala in pripomočke, ki jih v tistem potrebujejo. Delovna površina je izdelana tako, da bi otrokom priskrbela pravi kot za risanje in slikanje. Udoben ergonomski sedež v kombinaciji s stopničko za noge jim bo priskrbel udobje med njihovim ustvarjanjem in zdrave navade glede sedenja.

Otroška klop s tablo je izdelana iz kakovostne umetne mase z zaobljeni robovi, da se bodo malčki lahko igrali v popolni varnosti. Površina klopi za risanje je prijetna in žametna na dotik. Klop za risanje ima edukativno funkcijo, z njeno pomočjo pa bodo otroci povadili svojo fino motoriko in si razvijali domišljijo in predstavnost. Pri igri učencev in učiteljev bodo prav tako pridobili učne navade, kar bo zagotovo všeč vsem staršem. Veselo okrašena tabla s sličicami svinčnikov, številk in črk bo prevzela vse otroke. Mere klopi znašajo 56*57*52 cm, kjer skupna višina meri 52 cm. Je odličen izdelek, ki je primeren tudi za uporabo v vrtcih.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom čudovite igrače prvovrstne kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške ročice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Lastnosti

  • kombinacija klopi in table za risanje
  • atraktivni barvni dizajn
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • 12 dodatkov (flomaster, krpa, set sličic)
  • kakovostna izdelava iz plastike
  • primerna za deklice od 2. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost56*57*52 cm
Skupna višina52 cm
Dimenzije paketa59*17*69 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,9 kg / 4,7 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.