Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in prostorom za shranjevanje z 80 dodatki

Opis izdelka

Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Vse detajle so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci, ki so se osredotočali na potrebe in vsestranski razvoj otrok. Dečki in deklice imajo na voljo vrhunsko dvostransko tablo, ki je na eni strani klasična, narejena za risbice s kredo, na drugi pa je bela, na katero lahko pišejo in rišejo z zbrisljivim flomastrom in se igrajo z magnetnimi črkami in številkami. Tablo lahko prilagodite s pomočjo dveh položajev, da bi otroci imeli idealen kot risanja.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, za otroke je maksimalno varna, ergonomska klop pa omogoča udobno sedenje pri vsakodnevni igri. Del seta je tudi 80 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli 72 magnetnih številk in črk, 6 barvnih kred, flomaster in krpico za brisanje. Klop je ob strani opremljana s škatlico, kamor lahko otroci odložijo magnetne dodatke. V predalček za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, lahko otroci po ustvarjanju pospravijo vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo, kamor lahko mali otroci odložijo vse delovne pripomočke, ki jih bodo kmalu spet potrebovali.

Otroška šolska klop z dvostransko tablo je izdelana iz kakovostne umetne mase, z zaobljeni robovi in površino nežno na dotik. Šolska klop je odlična igrača, ki ima edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bodo otroci urili svojo domišljijo in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Pri risanju in igri z dodatki si bodo otroci izboljševali svojo fino motoriko, se učili skrbeti za svoje risalne in pisalne potrebščine in ohranjati red. Skupne dimenzije šolske klopi merijo 63*69*58 cm, sedež je na višini 28 cm.

Francoski proizvajalec Smoby se uvršča med zanesljive proizvajalce otroških igrač in se ponaša z visoko kakovostjo in čudovitim dizajnom svojih igrač, ki navdušuje otroke po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne standarde. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi otroci dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost69*57*57 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.