Klop za risanje Magical Desk Smoby Riši in briši s 3 predalčki in 12 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Klop za risanje Magic Desk, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse male umetnike od 2. leta starosti. Otroška klop Riši in briši je opremljena s priročno tablo, na katero lahko otroci veselo rišejo risbice, vadijo pisanje črk in številk in jih potem tudi preprosto izbrišejo. Dečki in deklice bodo imeli na voljo 12 dodatkov, med katerimi so zbrisljiv flomaster, krpa za brisanje table in blok s pobarvankami. Otroci bodo tako dobili veliko prostora za ustvarjanje, zato bodo lahko odkrivali svoj talent in se odlično zabavali.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, v sebi pa skriva kar 4 predalčke za shranjevanje dodatkov. Največji prostor za shranjevanje je neposredno pod tablo, tja lahko otroci pospravijo tudi pobarvanke. Drugi predalčki so nameščeni nad tablo, kamor lahko odložijo pisala in pripomočke, ki jih v tistem potrebujejo. Delovna površina je izdelana tako, da otrokom priskrbi pravi kot za risanje in slikanje. Udoben ergonomski sedež v kombinaciji s stopničko za noge jim bo priskrbel udobje med njihovim ustvarjanjem in zdrave navade sedenja.

Otroška klop s tablo je izdelana iz kakovostne umetne mase z zaobljeni robovi, zato bodo otroci lahko risali v popolni varnosti. Površina klopi za risanje je prijetna in žametna na dotik. Klop za risanje ima edukativno funkcijo, z njeno pomočjo pa bodo otroci povadili svojo fino motoriko in si razvijali domišljijo in predstavnost. Pri igri učencev in učiteljev bodo prav tako pridobili učne navade, kar bo zagotovo všeč vsem staršem. Stilsko okrašena tabla s sličicami bo očarala vse otroke in v njih prebujala ustvarjalnost. Mere klopi znašajo 56*57*52 cm, kjer skupna višina meri 52 cm. Ta odlična igrača je primerna tudi za predšolske ustanove.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom čudovite igrače prvovrstne kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*57*52 cm
Dimenzije paketa59*17*68 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.