Klop za risanje in magnetki Little Pupils Desk Smoby z dvostransko tablo in prostorom za shranjevanje z 80 dodatki

Opis izdelka

Klop za risanje z dvostransko tablo Little Pupils Desk, francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, ki bo prevzela vse otroke od 3. leta starosti. Vse detajle so zasnovali vrhunski francoski oblikovalci, ki so pazili za potrebe in vsestranski razvoj otrok. Dečki in deklice imajo na voljo vrhunsko dvostransko tablo, na eni strani je klasična, narejena za risbice s kredo, na drugi pa je klasično bela, na katero lahko pišejo in rišejo z zbrisljivim flomastrom in se igrajo z magnetnimi črkami in številkami. Tablo lahko prilagodite s pomočjo dveh položajev, da bi otroci imeli idealen kot risanja.

Šolska klop ima robustno in stabilno konstrukcijo, za otroke je maksimalno varna, ergonomska klop pa omogoča udobno sedenje. Del kompleta je tudi 80 dodatkov, med katerimi bodo otroci našli tudi 72 magnetnih številk in črk, 6 barvnih kred, gobico za brisanje in prav tako stranski zabojček, kamor lahko otroci odložijo magnetne dodatke. V prostorček za shranjevanje, ki se skriva pod dvostransko tablo, lahko otroci po ustvarjanju pospravijo vse flomastre in krede. Šolska klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad dvostransko tablo, kamor lahko mali otroci odložijo vse delovne pripomočke, ki jih bodo kmalu spet potrebovali.

Otroška šolska klop z dvostransko tablo je izdelana iz kakovostne umetne mase, katere posebnost so zaobljeni robovi. Plastika je prijetna na dotik, otroci pa bodo tako ustvarjalno zabavo doživljali s polno paro. Šolska klop je odlična igrača, ki ima edukativno funkcijo in zahvaljujoč njej, bodo otroci urili svojo domišljijo in logično mišljenje, kar bodo cenili vsi starši. Pri risanju in igranju z dodatki si bodo otroci izboljšali svojo fino motoriko, se učili skrbeti za svoje svati in ohranjati red. Celotne dimenzije šolske klopi merijo 69*57*58 cm.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in čudovitim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi otroci dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost69*57*58 cm
Skupna višina69 cm
Dimenzije paketa69*22*58 cm
Skupna dolžina58 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,7 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.