Klop za otroke KidBench Smoby modra z UV filtrom od 18 meseca

Opis izdelka

Klop za otroke KidBench priznanega francoskega proizvajalca Smoby je originalen dodatek za na vrt, na katero lahko posedite otroke od 18. meseca starosti. Klop za sedenje je izdelana v privlačni modri in beli barvni kombinaciji, svoje žive barve pa bo ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki preprečuje njihovemu bledenju. Na klop lahko posadite 2 otroka, primerna pa je za vrt, dvorišče, uporabili pa jo boste prav tako v notranjih prostorih. Ta odličen dodatek se odlično poda k otroškim hiškam Smoby in drugim vrtnim dodatkom iz kolekcije, med katere spadajo tudi priljubljeni stolčki KidChair, tabureti Kidstool in mizice KidTable.

Klop je izdelana iz prvorazredne plastike, s pomočjo posebne tehnologije Blow Molding, ki priskrbi igračam Smoby najvišjo trdnost in trpežnost. Klop je izredno stabilna, njene robustne nogice pa so prilagojene igri na vrtu in tudi notranjim prostorom. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost pri igranju, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Celotna nosilnost klopi znaša kar 50 kg, višina sedeža pa je 27 cm, tako da lahko nanjo posedete tudi male otroke in počutili se bodo izjemno udobno. Mere klopi znašajo 63*34*27 cm, njena dolžina je 63 cm. Klop tehta le 1,6 kg, je sestavljiva in jo lahko po potrebi tudi premeščate.

Klop za otroke Smoby bo vaše malčke naučila samostojnega sedenja v pravilnem položaju. Klop je namenjena igri več otrok, uporabili pa je ne bodo le pri svojih igrah, ampak tudi med malicanjem in na vrtni zabavi, saj se popolnoma poda vsakemu vrtu. Ko bodo otroci že utrujeni po igrah na svežem zraku, se lahko na klop usedejo in si odpočijejo ali pa se nanjo tudi uležejo. Moderna klop za sedenje ponuja različne možnosti uporabe, saj jo lahko uporabljate celo leto.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost63*34*27 cm
Dimenzije paketa33*10*64 cm
Višina sedeža27 cm
Skupna dolžina63 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,6 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.