Klop za otroke Kid Furniture Bench Blue Smoby modra z UV filtrom nosilnost 70 kg višina 27 cm od 18 mes

Opis izdelka

Klop za otroke Kid Furniture Bench Blue francoskega proizvajalca Smoby predstavlja dodatek za na vrt, ki ga lahko uporabljajo otroci že od 18. meseca starosti. Klop je modro-bele barvne kombinacije in bo svoje barve ohranila tudi po več letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru, ki bo preprečil bledenje barv. Otroška klop ponuja prostor za sedenje 2 otrokoma, uporabna pa bo na vrtu in dvorišču, prav tako pa v notranjih prostorih. Je odličen dodatek za otroške hišice Smoby in drugemu pohištvi iz kolekcije Kid Furniture.

Klop je izdelana iz prvorazredne plastike, njene noge so proizvedene s posebno tehnologijo Blow Moulding, ki jim daje najvišjo trdnost in trpežnost. Klop se ponaša z visoko stabilnostjo, njene robustne noge pa so prilagojene igri tudi v notranjih prostorih. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina klopi pa je nežna in žametna na dotik. Nosilnost klopi znaša 70 kg, višina sedeža meri 27 cm, tako da lahko na njej majhni otrociudobno sedijo. Mere klopi znašajo 63*34*27 cm, kjer je njena dolžina 63 cm. Izdelek tehta le 1,7 kg, je skladen in ga lahko enostavno premeščate.

S klopjo znamke Smoby se bodo vaši otroci naučili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Namenjena je več otrokom, uporabljajo pa jo lahko za igro in tudi med malicanjem na vrtni zabavi, saj se bo popolnoma podala vsakemu vrtu. Ko se bodo otroci z igro na svežem zraku že utrudili, se lahko nanjo usedejo in tudi uležejo in počivajo. Moderna klop ponuja različne možnosti uporabe čez celo leto.

Vodilni francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost63*34*27 cm
Skupna višina27 cm
Višina sedeža27 cm
UV filterDa
Teža1,7 kg
Nosilnost70 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.