Električna klaviatura s 37 tipkami Kally's Mashup Nickelodeon Smoby z učinki in nastavljanjem glasnosti od 5 leta

Opis izdelka

Elektronska klaviatura Kally's Mashup Nicklodeon s 37 kakovostnimi delujočimi tipkami, francoskega proizvajalca Smoby ponuja vsem deklicam od 5 leta starosti možnost, da postanejo odlične pianistke in razvijajo svoj glasbeni talent. Za odlično glasbeno doživetje pri igri bodo poskrbeli zvočni in svetlobni efekti, ki jih ta originalna klaviatura omogoča. Glasbilo je zasnovano v čudoviti rožnato modri barvni kombinaciji z licenco priljubljene televizijske serije Kally's Mashup, v kateri nastopa mlado dekle, ki si želi postati pop zvezdnica. Bele tipke dajejo zeleno, rdečo in rumeno svetlobo, ki bo razveselila vse deklice ob igranju na želene melodije. 

Otroška elektronska klaviatura bo malim glasbenicam priskrbel veliko možnosti za zabavo.  Na klaviaturi lahko prav tako uravnavate glasnost. Z otroško klaviaturo bodo otroci razvijali svojo fino motoriko in posluh. Zahvaljujoč njej bodo gradili temelje za pravilno igranje, se učili potrpežljivosti, ujemali ritem in spoznavali svoj novi talent. Izdelana je iz kakovostne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Skupne mere otroškega pianina znašajo 51*12*5 cm. Paketu so priložene tudi baterije 3x AAA/LR03.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih otroških igrač. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja originalen francoski dizajn in kakovost otroških igrač.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost51*12*5 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.