Espresso elektronski kavomat Rowenta Electronic Smoby z zvokom in lučko ter skodelico za kavo sivo-olivno zelen

Opis izdelka

Elektronski espresso kavni avtomat Rowenta francoske znamke Smoby čudovite sivo bele barvne kombinacije z olivno zelenimi detajli predstavlja izjemno darilo za vse otroke od 3. leta starosti. Moderni kavomat ponuja malim kuharjem pristne funkcije – njegov zgornji del lahko odprejo, razpolaga s premičnim ročajem, po pritisku na tipko zasveti in daje zvok kot pri pripravi okusnega espressa. Proizveden je iz trdne in trpežne plastike, ki je ki je žametna na dotik in nima ostrih robov in je zato varen za otroško igro. Del seta je tudi priročna skodelica.

Espresso kavomat z logotipom Rowenta bo razveselil vse otroke, ki se radi grajo v kuhinji, prav tako pa se bodo z njim igrali samostojno. Z igro z igračami, ki spominjajo na resnične gospodinjske aparate, se bodo otroci naučili, kako jih uporabljati in si s tem razvijali svoje logično mišljenje, fino motoriko in predstavnost. Pri igri si bodo skupaj s sorojenci in prijatelji razvijali socialne spretnosti in pridobivali zdravo samozavest. Kavomat deluje na 2 bateriji tipa AA/LR6, ki nista priloženi kompletu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najboljše igrače z lastno, originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost12*13*18 cm
Skupna višina18 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
OpombaBatteries not included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.