Kavomat Tefal Coffee Express Smoby s filtrom in posodico za vodo sivo-olivno zeleni

Opis izdelka

Kavomat Tefal Coffee Expres stilske sivo bele barve z olivno zelenimi detajli predstavlja odlično darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti, ki ga bodo uporabljali pri igri v otroški kuhinji ali pa se z njim samostojno igrali. Moderni kavomat je opremljen s filtrom in posodo za vodo in deluje pristno – otroci lahko vanj nalijejo potrebno količino vode, zaprejo pokrov in s pritiskom na tipko prefiltrirajo vodo v snemljivo posodo z ročajem. Vrhunski otroški kavomat je narejen iz kakovostne umetne mase z zaobljeni robovi, zahvaljujoč čemur je varen za otroke.

Na zgornjem delu kavomata je logotip znamke mini Tefal. Kavomat bo razveselil vse otroke, ki se radi grajo v kuhinji, prav tako pa se bo lepo podal čajnim setom. Z igro z igračami, ki spominjajo na resnične gospodinjske aparate, se bodo otroci naučili, kako jih uporabljati in si s tem razvijali svoje logično mišljenje, fino motoriko in predstavnost. Pri igri si bodo skupaj s sorojenci in prijatelji razvijali socialne spretnosti in pridobivali zdravo samozavest. Mere kavomata znašajo 13*10*15 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače lastne, originalne ideje. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost13*10*15 cm
Skupna višina15 cm
MehanskoDa
Teža186 g
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.