Kapa in šal Hat&Scarf Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Čudoviti set kape in šala Hat & Scarf za punčko Ma Corolle francoske znamke Corolle bo punčki priskrbel toploto in udobje v vsakem vremenu. Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovito rožnato kapico in rožnatim šalom s popolnoma dodelanimi detajli. Set zimskih dodatkov je lepo usklajen in se bo lepo podal vsaki punčki Corolle z velikostjo 36 cm. Ta izjemni set dodatkov je proizveden iz mehkega in nežnega materiala in bo lepo dopolnjeval vsak outfit, ki ga bodo vaši najmlajši za punčko Corolle izbrali.

Čudovita rožnata kapica in šal bosta igro s punčko Corolle povedla do popolnosti. V ta čudoviti zimski set lahko otroci svojo punčko oblečejo kadar koli želijo in si med igro izmišljajo zanimive zgodbe. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • rožnata kapica in šal
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa1*13*20 cm
Teža0,03 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.