Kalvirček Cotoons Smoby elektronski s 16 elektronski in lučko

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z moderno glasbeno igračo. Otroški klavirček Cotoons je čudovito darilo za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Otroško glasbilo je elektronsko, ki daje zvoke in ima tudi svetlobne efekte. Klavirček za otroke ponuja 8 igralnih tipk in 2 posebna načina: 8 tonov za klasično glasbo in 8 posnetih melodij. Svetlobni učinki združujejo 4 barve, ki bodo otroke navdušile in naučili se jih bodo razpoznavati. Klavirček deluje na 3 baterije AA/LR6, ki so del paketa. Didaktični klavir v motivu animiranih junakov Cotoons daje resnično prijetne zvoke, zahvaljujoč katerim se bodo otroci z njimi zabavali ure in ure.

Otroci se bodo z igro na klavirju zapomnili zvoke, jih razlikovali, razlikovali bodo pa tudi barve, ritem in melodije. Tipke so večbarvne, zahvaljujoč čemur si bodo otroci lažje zapomnili, kateri ton spada h kateri tipki. Glasbena igrača pomaga pri otrocih razvijati fino motoriko in čut za glasbo. Piano je izdelan je iz kakovostne plastike z zaobljenimi robovi, ki je žametna prijetna na dotik. Dimenzije klavirčka merijo 32*6*17 cm, kjer celotna dolžina znaša 32 cm, višina pa 6 cm.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice. Barve na plastičnih igračah Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost32*6*17 cm
Skupna višina6 cm
Dimenzije paketa34*8*21 cm
Skupna dolžina32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.