Jedilni set iz stekla Duralex Eucalyptus Glass Meal Beaba iz visokokakovostnega temperiranega materiala od 36 mes

Opis izdelka

Priljubljena francoska znamka Beaba je združila svoje moči z znanim proizvajalcem Duralex in rezultat sodelovanja je svojevrsten jedilni set. Tridelni jedilni set iz stekla Duralex Eucalyptus Glass Meal Beaba čudovitih barv je proizveden neposredno v Franciji in pooseblja vse, kar otroci za hranjenje potrebujejo. Znameniti jedilni set za otroke od 36. meseca starosti je sestavljen iz krožnika, skledice in kozarca in bo v vašo kuhinjo prinesel funkcionalne pripomočke in tudi moderni ergonomski dizajn. Prvorazredno kaljeno steklo Duralex je dopolnjeno s silikonsko protizdrsno podlogo pod skledico in krožnikom, kar zagotavlja prileganje k mizic in preprečuje nezgode.

Jedilni set Duralex Eucalyptus Glass Meal Beaba iz temperiranega stekla ima ergonomsko obliko, ki otrokom omogoča hranjenje tudi brez pomoči staršev. Za varnost med vsakim obrokom bo poskrbel tudi zdravju neškodljiv, varen material, ki je odporen proti praskam in na svoji površini ne zadržuje nobenega vonja ali madežev. 100 % jamstvo kakovosti za vaše gospodinjstva z otroki prinaša partnerstvo z družbo Duralex, kot tudi prvorazredni debelejši silikon brez BPA. Celoten jedilni set brez silikonskih delov lahko perete v pomivalnem stroju.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • 3-delni jedilni set
  • za otroke od 36. meseca
  • iz kaljenega stekla in kakovostnega silikona
  • BPA free
  • ergonomski francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
  • proizvedeno v Franciji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikostø7*7 cm / ø12*6 cm/ ø18*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,16 kg / 0,25 kg / 0,34 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.