Jedilni set s torbo in slinčkom Meal Set Mon Grand Poupon Corolle z dodatki za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Dodatki za dojenčka Meal Set Mon Grand Poupon bodo vsako igro s priljubljenim dojenčkom Corolle ponesli na novo raven. Kot edina e-trgovina na trgu v naročja vaših najmlajših polagamo prikupnega dojenčka z delavnice francoske znamke Corolle in tudi ogromno dodatkov, ki bodo popestrili vsako igro. Jedilni set za dojenčka je sestavljen iz 6 dodatkov, ki jih lahko otroci shranijo v plastično platneno torbo čudovitega dizajna. Set poleg torbice vsebuje tudi slinček, kozarček, krožniček, žličko in piškotek. V moderni platneni torbi z ročajem bodo imeli vsi otroci vse dodatke za hranjenje dojenčka vedno s seboj in igra se zahvaljujoč temu ne bo končala niti po odhodu z doma. S temi dodatki Corolle bo igra vašega otroka polna čudovitih doživetij.

Do detajlov dodelan jedilni set Meal Set Mon Grand Poupon je izdelana iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik, bodo že v trenutku popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Prepričajte se sami, s čudovitim jedilnim setom za hranjenje dojenčka igrače.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • 6 dodatkov za dojenčka
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloDesigned in France
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna