Jedilni set s slinčkom Mealtime Set Corolle za 30 cm punčko 5 dodatkov od 18 mes

Opis izdelka

Njam, čas je za kosilo! Ljubki jedilni set s slinčkom Mealtime Set z delavnice francoske znamke Corolle ne sme manjkati med opremo nobenega otroka, ki ima doma že čudovitega dojenčka Bébé Calin. Jedilni set v čudovitem francoskem dizajnu vsebuje 5 dodatkov, ki jih sestavljajo steklenička s cucljem za pitje mleka, kozarček s pomarančnim sokom, prikupen slinček s čudovitimi ilustracijami, skledica s kašo in žlička za hranjenje. Set 5 dodatkov za vsakega dojenčka Corolle z velikostjo 30 cm bo vsako igro povzdignil na višjo raven, nega dojenčka pa bo zahvaljujoč tem pripomočkom edinstvena, otrok pa ne bo nikoli dolgočasila.

Čudoviti jedilni set Mealtime set z nepogrešljivimi pripomočki ima popolnoma dodelane detajle, zahvaljujoč čemur spominja na prave dodatke za dojenčka. Hranjenje dojenčkov Corolle bo s tem jedilnim setom otroke približalo odraslim, jim pomagalo pri vaji fine motorike, razvoju komunikacijskih spretnosti in tudi domišljije ter ustvarjalnosti. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Čudoviti jedilni set je zahvaljujoč edinstvenim prvorazrednim materialom prijeten na dotik, vsak delček je prilagojen otrokovi starosti.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih najdete le pri nas.

Lastnosti

  • jedilni set za dojenčka
  • 5 čudovitih dodatkov
  • od 18. meseca
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.