Jedilni set Silicone Nesting Bowl Set Beaba Sage Green Cotton Misty Green iz silikona 3-delni zeleno-sivo-bel od 4 mes

Opis izdelka

Jedilni set Silicone Nesting Bowl Set prestižne francoske znamke Beaba je vse, kar otroci in starši za prvo gosto hrano potrebujejo. Tridelni jedilni set v odtenkih zelene in bež barve je sestavljen iz 3 globokih skled različnih velikosti. Ta jedilni set Beaba je posebno zasnovan za otrokove potrebe, ki začenjajo jesti sami in je primeren za dojenčke že od 4. meseca starosti.

Celotni jedilni set je izdelan iz kakovostnega debelega silikona, ki se ne more razbiti in je prav ustvarjen za otroke. Zaobljeni in visoki robovi otroških posodic zagotavljajo preprosto nabiranje hrane, starše pa bodo gotovo razveselili priseski na skledicah, ki jih bodo med jedjo obdržali na mestu. Za ohranjanje kakovosti priporočamo jedilni set prati ročno ali pa v pomivalnem stroju na nežnem programu.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so preprosti za uporabo in so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • 3-delni jedilni set za otroke
  • za dojenčke od 4. meseca
  • iz nezlomljivega materiala
  • s priročnimi priseski
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Starost4months
PorekloIzdelano v Franciji
Prostornina L150 ml + 340 ml + 580 ml
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.