Jedilni set Silicone Meal Essentials Set Beaba lonček krožnik žlička in slinček zeleno-siv od 8 mes

Opis izdelka

Jedilni set Silicone Meal Essentials Set prestižne francoske znamke Beaba je vse, kar otroci in starši za prvo gosto hrano potrebujejo. Štiridelni jedilni set v kombinaciji sive in zelene barve je sestavljen iz krožnika, lončka, slinčka in žličke za vajo 2nd age. Ta jedilni set Beaba Meal Essentials Set je posebno zasnovan za otrokove potrebe, ki začenjajo jesti sami in je primeren za otroke od 8. meseca starosti.

Celotni jedilni set je izdelan iz kakovostnega debelega silikona, ki se ne more razbiti in je prav ustvarjen za otroke. Zaobljeni in visoki robovi posodic zagotavljajo preprosto zajemanje hrane, starše pa bodo gotovo razveselili priseski na krožniku, ki ga bodo med jedjo obdržali na mestu. Prednost so tudi ročaji na lončku in priročni nastavek za pitje, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci naučili samostojno piti. Silikonski jedilni set priporočamo prati ročno, s čimer se dlje ohrani kakovost.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so preprosti za uporabo in so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • 4-delni jedilni set za otroke
  • za otroke od 8. meseca
  • iz nezlomljivega materiala
  • s priročnimi priseski
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 meecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa21*9*23 cm
Teža570 g
Barvazelená,šedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.