Jedilni potovalni set On-the-go Mealtime Beaba Old Pink s termo torbo kozarčkom termovko in žličko sivo-rožnati od 8 mes

Opis izdelka

Jedilni potovalni set On-the-go Mealtime Beaba bo staršem zmeraj priskočil na pomoč, ko bodo njihovi otroci lačni. 4-delni jedilni set v sivo rožnati barvi je prav ustvarjen za potovanja, kratke izlete z otroki in tudi večurne obiske parka ali igrišča. Glavno vlogo v jedilnem setu igra lahka, velika in predvsem stilska termo torba Beaba, ki bo vedno in povsod poskrbela za primerno temperaturo hrane za vaše otroke. Termo torba francoske znamke Beaba k vam prihaja v brezčasni sivi barvi in bo na poti zaščitila tudi velike porcije sveže pripravljene hrane. Termo torba za posodo in steklenice je prav ustvarjena za shranjevanje tople ali hladne hrane, uporabljali pa jo boste predvsem na poti, na sprehodih z otroki in vozičkanju. V termo torbi, ki jo mimoidoči zlahka zamenjajo z ročno torbico, so varno shranjeni vsi pripomočki za hranjenje otrok.

Del termo torbe Beaba je 250 ml kozarec, termovka za hrano s prostornino 500 ml iz nerjavečega jekla in silikonska žlička za hranjenje 2nd age. Glede razlitja hrane in pijače vam ni treba skrbeti, saj imata kozarec in termovka odlična tesnilna pokrovčka, ki ne prepuščajo niti vonjav. Termo torba za hrano je velikodušne prostornine 5 litrov. Idealna je za shranjevanje večje količine hrane in vseh otroških potrebščin. Termo torba Beaba ima prav tako žep na sprednji strani za nujne reči, ki jih morajo imeti starši vedno s seboj. Termo torba Beaba se zapira na zadrgo in lahko zahvaljujoč velikosti 23 cm vanjo udobno shranite večino posod in steklenic, ki so dostopne na tržišču. Termo torba za posodo in steklenice znamke Beaba je proizvedena iz nepremočljive in trpežne tkanine, ki jo lahko čistite z vlažno krpo. Jedilni set je BPA-free, BPS-free in ne vsebuje ftalatov.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • jedilni set Beaba
  • termo torba s kozarcem, termovko za hrano in žličko
  • prostornina torbe 5 litrov
  • primerna za potovanja
  • nov, še lepši dizajn
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 meecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25*14,5*21,5 cm
Barvaružová,šedá
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.