Jadrnica iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Sailing Boat Smoby iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirna od 12 mes

Opis izdelka

Originalne igrače iz produkcijske linije Smoby Green pripomorejo k temu, da otroci ustvarijo pozitivni odnos do narave! Originalna jadrnica BIO iz delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izdelana iz pravega sladkornega trsa in bo razveselila vse otroke od 12. meseca starosti dalje. Modro bela jadrnica z s kolesom na zadnjem delu se ponaša s pristnim francoskim dizajnom in vrhunsko kakovostjo. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu pri proizvodnji, je igrača 100 % reciklirna, njen material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, s tem pa ne obremenjuje življenjskega okolja. Na sprednjem delu ima ladjica priročno odprtino, čez katero lahko navežete vrvico in otroci bodo ladjico lahko vleki za seboj.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom zabavo z igračami prihodnosti, ki varujejo življenjsko okolje. Tako se bodo igrali s prvorazrednimi igračami za v vodo, ki jim bodo pomagale razvijati njihove čute, spretnosti in sposobnosti. Pri igri mornarjev si razvijajo svojo domišljijo in predstavnost in preživljajo čas na svežem zraku. 

Mere izdelka znašajo 21*13*20 cm, prilagojen je majhnim otroškim rokicam. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače z lastno originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost21*13*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa21*13*26 cm
Skupna dolžina21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,13 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.