Jadrnica iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Sailing Boat Little Smoby Green rastlinskega izvora 100% reciklirna od 12 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z ekološko igračo iz izdaje Smoby Green! Jadrnica iz sladkornega trsa francoskega proizvajalca Smoby je izdelana iz pravega sladkornega trsa in bo razveselila dečke in deklice od 12. meseca starosti dalje. Jadrnica s kolesom na zadnjem delu se ponaša s pristnim francoskim dizajnom in lepo modro belo barvo. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu pri proizvodnji, je igrača 100 % reciklirna, njen material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, s tem pa ne obremenjuje življenjskega okolja. Sprednji del ladjice je opremljen z odprtino za namestitev vrvice, s pomočjo katere jo bodo otroci lahko vlekli za seboj.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki ga je prav tako mogoče 100 % reciklirati. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Mere izdelka znašajo 21*13*20 cm, prilagojen je majhnim otroškim rokicam. Jadrnica pomaga otrokom izostriti njihove čute, izboljšati fino motoriko in gibčnost. Pri igri mornarjev si razvijajo svojo domišljijo in predstavnost, preživljajo čas na svežem zraku in se hitreje socializirajo.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le prvorazredne igrače z lastno, originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost21*13*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa21*13*26 cm
Skupna dolžina21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,13 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.