Jadrnica z didaktično košarico in stolpom iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Little Smoby Green 100% reciklirno od 12 mes

Opis izdelka

Svojim otrokom priskrbite set prvorazrednih igrač iz kolekcije Smoby Green. V njej se skrivajo ekološke igrače, francoskega proizvajalca Smoby, ki so proizvedene iz pravega sladkornega trsa, ki ne ogroža življenjskega okolja in so 100% reciklirne. Ena izmed njih je tudi čudovita modro bela jadrnica z zadnjim propelerjem in odprtino na sprednjem delu, za katero lahko namestite vrvico in otroci jo bodo lahko vlekli za seboj. Pri igri mornarjev si razvijajo svojo domišljijo in predstavnost in preživljajo čas na svežem zraku. Mere ladjice znašajo 21*13*20 cm.

Stolp za sestavljanje Bio Magic Tower bo otroke navdušil s svojimi čudovitimi 6 barvnimi skodelicami, ki se ena v drugo lepo podajo, od največje do najmanjše. Skodelice za zlaganje so okrašene s čudovitimi naravnimi vzorci, med katere spadajo sonček, oblaki, pikapolonice, metulji, zvezdice in lunice. Stolp razvija otroške čute, z njim otroci spoznavajo nove barve in si izboljšujejo fino motoriko. Podobe na skodelicah bodo raziskovali s prstki, nežne barve pa bodo spodbujale njihovo domišljijo in predstavnost. Skodelice imajo zaobljene robove in so primerne za igro s peskovnikom in vodo. Višina postavljenega stolpa meri 40 cm.

Del kolekcije je tudi didaktična košarica Shape Sorter - opremljena je s priročnim ročajem, na pokrovčku ima odprtine različnih oblik, čez katere dečki in deklice vstavijo 8 barvnih kock. Na igriv način bodo otroci razvijali svoj prostorski vid, logično mišljenje, spoznavali bodo nove barve in oblike in se učili vstavljati kocke v prave oblike. Didaktično košarico lahko zahvaljujoč ročaju vzamete na izlete, obiske in počitnice. Mere izdelka znašajo 20*17*14 cm.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite kolekcije igrač v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom zabavo z igračami prihodnosti, ki varujejo življenjsko okolje.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa50*12*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.