Interaktivna kocka Mickey Mouse Kiddieland z zvoki in lučko od 12 mes

Opis izdelka

Interaktivna kocka z igrivim in barvnim motivom Mickey Mouse, znamke Kiddieland je edinstvena didaktična kocka, ki združuje igro in učenje. Njenih 6 strani je polno aktivnosti, med katerimi so lučke in zvoki glasbe, kocka pa je še čudovitega dizajna.

Na eno strani interaktivne kocke je ura, ki daje zvok tik-tak, da bi otrok postopoma prepoznaval številke. Kasneje se bo naučil točno odčitati čas na uri s kazalci. Na vsaki strani se nahaja druga zanimiva aktivnost. Na primer klavir s tipkami, CD predvajalnik z glasbo in različni gumbi. Kocka je kakovostna in trdna, ima motiv Miki Miške. Baterije so priložene kompletu.

Ima veliko zvočnih, svetlobnih in mehanskih funkcij, ki so strašno priljubljeni pri otrocih od 1. leta starosti, saj kar naprej nekaj raziskujejo. Ta igrača bo zagotovo razveselila vsakega otroka, z igro se razvija fina motorika, logično mišljenje in dojemanje povezav med zvoki, oblikami in barvami.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • za otroke od 12. meseca
  • lučke, zvoki, glasba
  • čudoviti motiv Miki Miške
Doprava nad 49€
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvabiela
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna