Interaktiven volan BIG z zvokom in svetilom za poganjalce BIG New&Classic in BIG traktorjem od 24 mes

Opis izdelka

Interaktivni volan BIG je izjemni dodatek za otroški poganjalec ali pa traktor BIG. Primeren je za otroke od 2. leta starosti. Volan je črne barve, po pritisku daje kar 8 različnih zvokov. Na volanu je merilnik hitrosti, smerniki in različne tipke, ki mu dajejo realistični videz. Lahko ga priklopite na vse poganjalce BIG Classic, New in Next in prav tako na traktorje BIG. Volan je kompatibilen z vsemi traktorji znamke BIG. Otroški interaktivni volan je popolna izboljšava za prevozna sredstva BIG za vašega otroka. Del paketa so 3 AAA baterije, ki pa so testne, zato jih je treba čim prej zamenjati. Je realističnega dizajna, zahvaljujoč čemur bo všeč vsakemu otroku.

S pomočjo poganjalca ali pa z vožnjo na traktorju se razvijajo gibalne sposobnosti otrok in krepijo mišice na nogah in rokah. Otroci se z igro šoferjev prevoznih sredstev približujejo svetu odraslih. Mali vozniki se bodo zagotovo razveselili, ko jih boste obdarili s tem čudovitim črnim volanom, s katerim vožnja ne bo nikoli dolgočasna. Otroška vozila niso le sredstvo za zabavo in preganjanje dolgčasa, tudi če je samoumevno, da se bodo z njimi igrali resnično dolgo časa. Interaktivni volan za otroke je izjemen dodatek, ki bo popestril vsako vožnjo.

BIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilen položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Na otroško igračo je zajamčena 3-letna garancija, saj plastika vsebuje poseben UV-filter, ki zagotavlja, da bo ta igrača ohranila žive barve še dolga leta kot prvi dan. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih najmlajših otrok.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 24 mesecev
PorekloGermany
Velikost20*20*11 cm
Na baterijeDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža0,2 kg
OpombaBattery: 3 x 1,5V AAA, LR3
Barvazelená
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha