Igriva kuharica z recepti Chef Chocolate Factory Smoby za izdelavo čokoladnih bombonov z dodatki od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica z recepti Chef Chocolate Factory in modelčkom za izdelavo čokoladnih bombonov je ustvarjalni pripomoček za izdelavo čokoladnih poslastic po priloženih receptih. Otroška čokoladnica je primerna za vse ljubitelje sladkarij od 5. leta starosti. Pri izdelavi in okraševanju sladkih priboljškov, bodo mali slaščičarji in slaščičarke delali s pravimi sestavinami in njihovi izdelki jih bodo kar dvojno razveselili. Veselili se ne bodo le lastnoročno izdelanih in ročno okrašenih bombonov iz sladke čokolade, ampak bodo za svoje delo kasneje nagrajeni tudi s sladko nagrado. Priskrbite svojim otrokom polnovredno zabavo in veselje ob lastnoročno izdelanih sladkih čokoladnih bombonih.

Mali slaščičarji in slaščičarke imajo na voljo recepte, ki jih potrebujejo za izdelavo sladkih slaščic, pa tudi številne nastavke in posodice. Del tega odličnega ustvarjalnega seta za otroke so tudi priprava z dvema posodicama za čokolado, modelček za vlivanje popolnih sladkih bombonov, pripomoček z nastavki za okraševanje, paličice za okraševanje in paličice za bombone ter stojalo za sladke kreacije. Gotove čokoladne bombone lahko otroci postavijo na etažni pladenj in jih ponudijo tudi svojim gostom. Mere priprave za izdelavo čokoladnih bombonov znašajo 41*21*21 cm.

S pomočjo igre se otroci spoznavajo z izdelavo slaščičarskih sladkih dobrot. Z igro se razvijata tudi otroška domišljija in ustvarjalnost ter tudi finomotorične spretnosti. Pri izdelavi čokoladnih bombonov se otroci učijo vzajemnega sodelovanja in komuniciranja, s čimer se razvijajo njihove jezikovne in komunikacijske veščine. Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost41*21*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa45*15*30 cm
Skupna dolžina41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,77 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.