Igriva kuharica za izdelavo sladoleda s pripomočkom za peko vafljev Gabby Ice Cream Factory Smoby s kornetki in sladolednim kozarcem 20 dodatkov

Opis izdelka

Igrača kuharica za izdelavo sladoleda Gabby Ice Cream Factory francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Dečki in deklice se bodo zabavali pri igri sladoledarjev in svojim prijateljem, bratom in sestram pripravili sladoledno kupo z različnimi okusi sladoleda. Sladoledarna z motivom animirane serije Gabby´s Dollhouse bo očarala otroke na prvi pogled in popestrila vsako otroško sobico. Sladoledarna je opremljena tudi s priročnim pripomočkom za vaflje, s katerim se bodo otroci naučili pripravljati tudi vaflje. Celoten set vsebuje 20 dodatkov, med katerimi so replike sladolednih kepic, 3 kornetki, kozarec, čokoladni preliv, stepena smetana, zajemalka, 2 žlički, 2 vaflja, čokolada, pladenj in 2 posodici s posipom.

Sladoledarna omogoča enostavno pripravo sladoleda s pomočjo naprave, ki bo kepico sladoleda spustila v pripravljen kornet. Spretni sladoledarji se bodo naučili pravilno uporabljati vse pripomočke, da bodo svojim strankam pripravili sladoled ali vaflje po njihovih željah. Ustvarjalni set za izdelavo sladoleda omogoča otrokom, da v celoti izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri pripravi okusnih poslastic, hkrati pa trenirajo svoje finomotorične veščine. Skozi igro se otroci seznanjajo z izdelavo in pripravo sladoleda, ki ga bodo ponudili svojim bližnjim.

Pri izdelavi dobrot se otroci učijo sodelovati in komunicirati med seboj, s čimer se razvijajo tudi jezikovne in komunikacijske sposobnosti. Francoski Smoby prinaša otrokom vrhunske igrače najvišje kakovosti. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, a hkrati gladek in nežen do otroških rokic. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost45*27*35 cm
Dimenzije paketa49*13*49 cn
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.